Wednesday, December 14, 2011

Sesiapa Nak Teksi ke LCCT atau ke mana saje....

Sesiapa yang selalu outstation....
Yang selalu bercuti kemana-mana....
Yang selalu dok fikir...
Eh sapa nak hantar aku ke KLIA ni...?
Eh siapa nak hantar aku ke LCCT ni...?
Tak payah susah2 fikir... boleh contact je..
perkhidmatan teksi kat bawah nih..
Kebetulan sekarang Engah Aqilah dah ada teksi...
So u all sesapa nak gunakan servis teksi nak kemana-mana...
Boleh contact je Engah Aqilah...
Harga memang sangat2 berpatutan...
Sebenarnya bukan saja ke KLIA atau LCCT sahaja...
Kemana sahaja tempat yang tersenarai di bawah ni...


Senangkan...???
Dah tentu orang yang kita tahu....
Dah tentu takkan ditipu...
Maklumlah sekarang ni kadang-kadang ada teksi yang kita tak kenal ni... ambik kesempatan.. tambang kaw-kaw dia charge kan...
Kadang-kadang ada setengah orang takut nak ambik teksi...
Sebab takut kena tipu lah... ambik kesempatanlah..dan macam-macam...
Teksi engah Aqilah ni..insyaallah u all akan puashati...
Dah tentu boleh dipercayai..tidak akan charge mahal-mahal kat u all...
So... u all boleh ambik contact no kat atas tu untuk dihubungi bila u all memerlukan..ok...
Insyaallah klu bitau kenal saya kat blog..insyaallah Engah Aqilah akan kasi diskaun kat u all...
Ok... enjoy your trip after this... :)

5 comments:

:|: TinTa Kibod :|: said...

Wah good job..
sbb kat bangi tu klu ada yg keluar subuh sapie, sapa takde kenderaan memang susah nak ke ktm dsb...

:|Entri baru|: Keletah #12:Budak Superman..

iizla said...

dah ada contact, senang la nak gi mana2.. best2..!

CS @ Mama AA's said...

lama tul x ke cni... td jenguk n3 lama jupe komen dr mama a.n... tu klik n smpai cni semula....

Anonymous said...

Entry tanpa gambar.....aci tak?
Oklah kot... entry kat bawah ni dah banyak gambar kan... mama betul2 tak berkesempatan nak snap sana sini... so.. nak dijadikan cerita... dua orang budak kontraktor yang dah tunggu we all kat depan rumah tuh... memang follow je kitorang... dok tunggu.. sanggup tuh... yerla..orang bisnes kan.. cam tu lah.. mulanya layan budak melayu ni dulu... diorang ni memang satu groupla kot... sorang handle plaster ceiling sorang handle gril.. ada lagi sorang handle kitchen kabinet.. tapi papa cepat2 bitau.. kitorang dah deal ngan ada satu company dah kat KL... so tak de lah diorang ni call kawan diorang tu datang... klu tak..masak layan reramai...---merujuk kepada petikan blog puan pada Wednesday 9/9/2009,company aper yg puan deal tue?kitchen cabinet ker?berapa rm?okay taks

no need to reveal said...

akak puteri senang la saya tahun depan..tahun ni dah habis outstation.tahun depan kalau outstation lagi boleh la..bukan jauh pun desa kasia ke KLIA ehehehe