Wednesday, February 08, 2012

Kesian Sungguh...


Kesian sungguh kat blog kesayangan saya ni...
Dah berapa minggu tak berupdate...
Kesian jugak kat pembaca yang setia lah hai still bukak blog saya...
Walaupun tak berupdate...
Minta ampun dan maaf...
Masa begitu mencemburui saya...
Dekat rumah... saya sangat sibuk dengan anak2...
Dan biz kecil-kecilan saya...
Aduhai masa.. kenapa cuma ada 24 jam saje...??
Nak update kisah anak-anak pun tak berkesempatan...
Padahal citer pending terlalu banyak kat draft....
Emm.. kalau ada masa.. malam ni saya update blog saya ye...

p/s : Sekarang saya rasa saya dah sangat  gemuk... kena bukak almari cari PB... nanti saya update k..

Belum habis.. saya ada iklan sikit :)



Cantik sangat... korang leh tengok bermacam corak lagi kat facebook saya Pesona Puteri Collection add shop online terbaru saya k.. sebab dah tak nak campurkan dengan facebook personal... hahhaa.. dah naik pening dah...

2 comments:

Zura said...

Akak bz ngan biz online erk.....

izan mama mia said...

singgah sini.. :)