Thursday, April 05, 2012

April Promotion: Buy Premium Beautiful and get MONEY!

Dah lama rasanya saya tak citer pasal PB kan...?? Sebab sejak saya travel jauh (Dulu kan ofis jauh Nilai-KL/KL Nilai) bangun pepagi memang kelam kabut...pastu nak dok tegak drive pakai PB selama 1 jam (itupun klu nasib baik tak jem, klu jem mahu 2 jam ko tegak drive dlm keta huhuhu) adalah amat tidak menyelesakan. So sekarang keje pun dah kat Putrajaya... Nilai Putrajaya pun paling lama dok dalam keta 30 minit... kadang2 tak sampai 30 minit dah sampai ofis dah... bangun pagi pun kul 6.30... kih kih kih... sekarang saya ingat nak start balik pakai PB secara konsisten (Ya ke??? ngeee..) 

Saya rasa saya dah lama tak timbang... maybe berat saya sekarang dah pun 73kg kot.. rasa2 la.. sebab rasa dah gemok sangat dah nih.... uwaaaa.... seram ler nak timbang.. takut jarum timbang tu mencanak naik 80kg... klu dah 80kg memang harus ambik tindakan serta merta dah.. tak leh KIV-KIV daaaahh... tapi PB memang penyelamat lah, nasiblah saya ada PB sponsored.... so saya akan start ber `PB' balik ye puan-puan semua... Kalau korang nak join saya ber `PB' sekarang memang ada promotion murah-murah... beli PB dapat cash... bulan ni kan bulan bayaran balik kenaikan gaji kan... gaji pun dah naik.. so apalagi kawan-kawan.. jom kita ber `PB' jom kita sesama kurus dan ramping... yang penting sihattt...

You buy Premium Beautiful, you get MONEY.

yes, bacalah 80 kali pun. statement kat atas tu sungguh benar :D :D :D
ok this is the deal or promotion ;)


ONLY APPLICABLE TO APRIL 2012 BUYER, selepas April tidak valid lagi. so jom kita decide awal2


Package NonMember

satu set lengkap Premium Beautiful at member price (lower RM400 than retail price) T____T my loss is absolutely your gain.

pilih samada:

A) Diskaun 34% on Premium Beautiful Short Bra (Veryyyyyyyyy Recommended! my FAVE!!)


OR

B) Cash RM150 on 10th May 2012 (yay! MONEY!!!)


Package Member

satu set lengkap Premium Beautiful at member price (lower RM400 than retail price) + RM50 for membership (just to get more money from this purchase or you can get RM4500 u knowww ;p)

Cash RM225 on 10th May 2012 (yay! MONEY!!!) credited into your account + free travel pack of La'Praise Skincare (unit sangat terhad)

marilah menghubungi saya :D kekekekeke ala-ala tak malu gituuuu kan? ahhhh fedulik! walaupun i dah sarat tapi mengenangkan this is the only month you all boleh dapat promosi macam ni and eheeemmmmmm *cough*BONUS*cough*TUNGGAKAN*cough* on April kan, inilah reward untuk diri sendiri :)

*ciom ciom pelok PB set sendiri :D*
ye sayaaaangggg PB saye.
Ini set untuk berpantang.

ini antara kata-kata dari rakan-rakan sekerja yang merupakan pengguna tegar bertahun-tahun dah.

"akak hari ke 3 dah pakai, alhamdulillah sangat sebab badan maintain je walau perut before sebelum bersalin. makcik urut siap kenal PB dia pun kata bagus"

"awak pakai beautiful kan? haaaa beautiful ni bagus, susu banyak"

"akak tak boleh la tak pakai beautiful, sakit belakang"

beautiful tu PB/Premium Beautiful ;)

seee, ramai je pakai tapi senyap2 sebab s i said this is secret weapon. untuk tambat hati suami ;) kita bercantik pun untuk suami kan. kalau suami masih ragu2 boleh je bawak suami sekali waktu appointment dengan saya. bolehla husband and wife sama-sama dengar :)


tunggu apa lagi? Package NonMember A? Package NonMember B? atau Package Member? atau nak tanya lebih lanjut???

Email me at anna.abdul.hamid/gmail.com
SMS/Whatsapp me at 010.220.5514







3 comments:

mummY daniSha said...

sy ada 2 set PB..beli be4 kawen..pas kawen.preggy..gemok..dah x muat dah uwaaaa!

Zana Nordin said...

zana pun dah berPB now...he he he
cuma tak complete set lagi..coz' girdle still sangkut ngan agen..katanya takde size....almost sebulan dah nie

syafisyifa' said...

Saya pn masih pakai pb..mmg best

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...