Wednesday, April 04, 2012

A & W - Dah lama tak makan.... kan..?

Rasa macam dah lama sangat tak makan A&W kan?
Hari tu pernah terjah sekali ngan ofismate...
Eh macam sedap plak.. maybe tekak dah jemu makan McD kot...
Petang ni jom kita jamu mata tengok fastfood... huhuhu...

Curly Fries tu... memang cedap sangat-sangat... Naufal pun suka...

Nah..ni ambik kongsi dua beradik ye...

Jom kita close up sikit float ni ha...

Terbaaeeekk la.. memang saya suka sesangat...


Ini jekla pun specialnye kot kan.. sebab papa kata kalu g A&W jangan order burger.. burger dia kecik.. so oder jekla benda alah niha....

Waffel 1 scoop aiskrim only ye.. sebab anak2 cam batuk2 sikit..

Nuget pun cedapp...

Dah tu jek... entry buat santapan di petang hari....
Daaaa....

Pssss : Saya rasa sekarang saya sudah sangaaaat-sangat-sangat gemok. Sebab dah lama ponteng pakai PB. Aci tak, kalau saya nak start pakai balik secara konsisten?? kuang..kuang..kuang...

4 comments:

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said...

Tak Aci..............!!!!!

- dieyana - said...

salam, dieyana pun dh bosan mkn mcd, sesekali g aw, sedap gak, terutama air float dia, suka sgt!

Puteri Satu said...

nina - hiks.. jom sesama g a&w..

dieyana - kan? float dia memang best....

mamasuri said...

sedap nyer root beer float tu...nasib breastfeed..takleh nak telan lagi...wuaaa...