Thursday, May 03, 2012

Cari Hadiah Birthday Aqilah Najla


Next week 11 Mei 2012 kan birthday yang ke-5 tahun anak dara saya..
Dah lama hajat nak belikan dia meja belajar..
Coz sekarang ni klu buat homework pun kat meja makan...
Macam leceh sikitlah... lepas makan nak kena kemas meja makan sebab nak kasi anak buat homework (Hahaha dasar pemalas mengemas....)
So gigihlah kami 4 beranak 1 Mei ri tu bersesak kat Ikea sana nun...
Ikea tu mana pernah tak sesak.. tak peduli kerja ke..cuti ke.. memang sesakla...
So.. dptlah apa yang di hajatkan...
This year punya hadiah... ini jekla ye nak...
Jangan mintak yang bukan-bukan tau..
Next-next entry kita citer detail ye....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...