Thursday, May 17, 2012

Hadiah Birthday Aqilah Dari Papa :)


Katanya dah lama berhajat nak belikan anak dara dia kereta nih...
Bagi saya.. saya lebih suka Aqilah yang sedang membesar diberikan hadiah yang lebih cenderung kepada pembelajaran.. contoh meja study yang saya beli tuh... atau buku.. atau beg sekolah.. atau pencil box..
atau apa saje barang belajar... sebab saya rasa... anak-anak di peringkat umur cam ni perlukan support dan perlu kita terapkan dalam minda diorang betapa perkara2 yang melibatkan
sekolah itu adalah perkara paling utama...
Tapi nak buat camana... bapak dia nak belikan...
sukatilah kan.. Anak dia..huhuhu...


So keta ni Aqilah kadang-kadang naik dengan adik..
Sebab papa dia belikan kapasiti sampai 40kg...
Aqilah dah 22 kg.. so Naufal baru 11kg...
So bolehlah naik berdua.. sementara Naufal lum besar...
Pada mama yang penting anak-anak mama happy...
Perkara lain kita tolak tempat kedua...
:)

2 comments:

syanasaid said...

iman aku kasi main kt soping mall je la
:-)

nak beli blom lagi kot

MRS. K said...

hehe.. yang penting anak hepy...
kete hadif sejak dok umah tinggi ni tak bergerak kak.. huhuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...