Friday, June 15, 2012

Berakhirnya Seindah Sakura

Sebenarnya saya start follow drama ni... bermula episod 10..
Itupun layan kat tonton jek...
Sebab saya sebenarnya memang peminat Fasha Sandha dan Fahrin Ahmad...
So memang saya kena follow gak citer ni...
Sebab kalau saya tak follow citer ni..
Rasa macam... eh rugi la plak kan...
Bukan senang diorang nak bergandingan berdua...


Semalam berakhirlah sudah 24 episod drama Seindah Sakura ni...
Saya teringin nak beli novelnya pulak...
Sebab saya rasa.. saya lum baca novel seindah sakura ni..
Tapi kalau saya beli... confirm saya tak de masa nak baca...
Huhuhuuh...
Apapun.. saya bagi 4 bintang dari 5 bintang untuk drama ni...
:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...