Thursday, June 28, 2012

Saya Nak Buat Kek Rainbow :)

Note : Image From Google

Red Velvet tak tercapai lagi...
Rasa dah teringin nak buat Rainbow kek ni plak..
Memang saya kuat berangan kan....
Tak perlah berangan bukan rugi...
Sebab tak perlu bayar apa2 pun...
Just beranganlah ko banyak mana ko nak berangan...
Hahahhaa...
Dan ini adalah salah satu angan-angan saya..

"SAYA NAK BUAT KEK RAINBOW... :)"

5 comments:

Anonymous said...

buat jgn xbuat kak..chayok2!!(^_*)
>shafa<

Anonymous said...

lpe lak nk knalkn dri..sy shafa..sy ni kre slent reader blog akak ni ha..fyi sy smpi reverse bce blog ni dr mule2..sy suke bc cte2 akak..dr akak bru kwin,ad aqilah n naufal..

p/s:komen yg ni akak xyahla visiblekn eh..sgan la
plak..(^_*)

@lfidah @dim said...

saya pun teringin nak bt kak tapi masa belum kesempatan..red velvet dah pnh bt tapi belum berpuas ati lg..

Aleeya (Yaya) said...

kak...da buat nak sikitttt yea huhuu

Puteri Satu said...

shafa : tq la suka baca blog akak.. oklah komen tu akak simpan jadi simpanan peribadi akak je k....

alfidah oh ya ke da pernah buat RV eh... tak per nanti kita try sesama buat ye...

leeya.. ok nanti dah buat... akak roger k...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...