Wednesday, June 13, 2012

Saya Terpaksa Bertindak!!

Ye.. Saya memang akan ambik tindakan!
Saya akan saman Anonymous yang berpenyakit mental itu!!
"JUMPA KAMU DI MAHKAMAH!!!"
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Cheewah... mesti anonymous tu menggigil2 kotkan..
Sebab takut kena saman...
Hahahah.. kan Cik Anon...
Tak de kuasalah saya nak layan perkara remeh cam ni...
Paling tidak saya cuma ambik tindakan yang macam ni jek....


Nampaknya lepas ni... confirm cik anon susah hati...
Sebab hanya boleh membaca blog saya.. 
Tapi tidak dapat meninggalkan komen yang tidak membina itu lagi kan...
Memang sangat kesian... Saya minta maaf ye cik anon...
Sebab saya tak suka melayan perkara remeh macam ni lama-lama..
Sebab banyak perkara penting dan berfaedah yang boleh saya layan...
Tapi untuk entry ni saya buka untuk cik anon komen... dipersilakan....
Last ok.. pasni no entry from u in my blog... saya tidak memerlukan anda dalam blog saya...
Dipersilakan pergi dari blog saya... 

Note : Tapi jap g saya nak post entry pasal `mug' lagi boleh tak...??? Disebabkan muq saya yang seketoi tu pun jadi bahan... kih kih kih... mesti cik anon tu meluat lagi tengok saya post entry citer barang murahan saya kan...kan... tak per kita kasi dia mendidih lagi... biar meletop... ahaks!

8 comments:

♥cikmOt♥ said...

sedihnya...tak pat komen lagi...hahaha

Puteri Satu said...

tuhla.. kesian dia kan... mesti panas bontot dia tiap kali baca blog akak.. kih kih kih kih...

Puteri Satu said...

nak komen tak leh.. apa pun tak leh... mahu tarik rambut sendiri gamaknye...kih kih kih..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita dah lama wat registed user tu, sbb dh tak tahan nak baca komen2 cik anon, lagi pikir lagi sakit hati, biar block je tak payah komen langsung...ha ha ha

~ yus ~ said...

ni apa citer ni kak...ok yus akan baca entri sebelum ni.

Oyis said...

mcm2 peel org ni ek... tp tu tandanya kak puteri dah glamer tu, bila masuk komen2 sebegitu. sabar lah ek kak..

Mommy Lily said...

Dear, memang patut la buat mcm tu supaya mereka tak ambil kesempatan. our blog, our right.

sue zainun said...

alamak..ada jugak org camni kan..teruk betul..tp sah2 org tu penakut sb xbg identiti dirinya..hehee