Friday, July 20, 2012

Masak-Masak Kat Ofis

Sedang orang lain bergasak-gasak cari cafe yang best-best...Kami lebih selesa di ofis.. masak-memasak.. hahaha...Best aper... kebetulan kat dalam freezer pantry ofis ni.. ada kacang panjang lebih-lebih buat pecal.. lebih2 buat ulam masa potluck ri tu... dan ada lebihan stok telur yang selalu di masak bersama meggi kat ofis ni... so... mari kita kasi clear semua stok yang ada... kalau tak.. busuk...sebab start esok kita dah mula puasa... so jangan membazirkan... jom kita masak nasi and beli lauk kat cafe sejenis dua... dah cukup....


Lepas tu..jom kita goreng cekodok labu....semua kita makan panas-panas...
Kebetulan ada 3 tin laici.. ntah hamper bila ntah...
Kita kasi clear semua ye...


So..tengahari jumaat ni saya dan kawan-kawan cuma lepak di ofis depan pc ni ha...
Sambil menikmati cekodok labu dan air laici sejuk.. 
(ditambah dengan ekon sejuk.. dah menggigil plak dah.. hahaha)

Note : Selamat berpuasa semua.. malam ni nak sahur apa ye...???



1 comment:

emma said...

sedapnye cucur labu tu... =)

Salam ramadhan buat mama, n selamat menjalani ibadah puase..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...