Tuesday, July 10, 2012

Saya Akan Cuba Reply Komen.. Insyaallah!

Tajuk tu kan.. macam beratus orang datang view dan drop komen kat blog saya...
Padahal taklah ramai mana pun.. maklumla blog saya bukan blog apa-apa pun...
Nak kata blog yg suka berjalan ke sana ke sini... tidak...
Nak kata blog yg suka masak itu masak ini... pun tidak... (sesekali jek pun..)
Nak kata blog yg suka shopping... tidak juga... jarang-jarang sekali...
Nak kata blog yg merapu.. ha yerla gamaknya.. itulah blog saya...ngeee...
Mungkin selama ni saya jarang-jaraaaaaaaang sangat reply komen kaliankan...
Ada masa memang tak sempat langsungla nak reply... 
Balik rumah... uruskan rumah.. anak-anak....
Sampai anak-anak tido.. keje masih banyak lagi menunggu...
Kalau saya update ni kebanyakannya semua autopublish...
Kalau sempat pun kat ofis.. sempatla bukak blog...
Tapi kerja kat ofis pun banyak menunggu...
Tapi sempatlah curi-curi masa sekejap time rehat...
Time keje tak mendesak tuh....  
So insyaallah saya akan cuba reply komen yang kalian drop kat blog saya...
Nasibla blog saya tak ramai sangat yang tinggalkan komen...
Yang silent reader tu janganla malu2 nak drop komen..
Insyaallah saya reply k...
Tuh jek nak citer...
Sekian :)

4 comments:

Irfa said...

samalah kita

dr saya yg selalu refresh sbb nak tahu ada tak orang datang komen.hehe

~ yus ~ said...

saya pun sangt malas reply komen skrg kak, reply yg ada pertanyaan je biasanya.

Tak cukup masa sebenarnya

Puteri Satu said...

irfa - itula pasal kan... tapi kadang2.. mcm kita jugakla ke blog orang n drop komen... kadang2 kita repeat klik g view blog tu nak tengok respon komen kita tukan...

yus - itula masa tak cukupkan... kita tak pandai menage masa or kita ni malas yek...ahaks...

Anonymous said...

kak,da lme sbnarnye nk tnye..kt fb,xleh nk add friend eh kak..sy just blh subscribe jek..
>shafa<

p/s:komen ni pn xmo visiblekn eh..kalu akak sudi,leh ar add sy..mieshafa..(^_^)v