Thursday, August 02, 2012

Sampul Raya Toyota :)

Sampul raya pertama saya dapat...
Eh dapat ke..?? padahal papa bawak balik umah semalam...

Saya memang tunggu2 sampul raya Toyota...
Selalunye.. tiap2 tahun memang cantik...


So korang yang pakai keta Toyota...dh pergi servis keta korang tak?
Sapa yang belum g servis... sila g servis sekarang...
Nanti nak balik kg raya.. keta lum servis...kan
(eceeehh... yerla..saya tak de keta nak diservis buat masa ni... saya ingatkanla korang...hiks..)
Kalau g servis kat Toyota confirm dapat sampul raya ni kan...??
Saya dah dapat... korang bila lagi???

:)

Note : Jap g mcm nak g cari juadah berbuka la... dah malas masak dah... kecundang jugak saya di pertengahan bulan puasa ni untuk memasak sebulan... ahaks! Penatla... sebab anak bujang saya asyik bergayut kat kaki je time saya masak... (Hahahah.. anak bujang disalahkan.. padahal nak seribu daya..tak nak seribu dalih..kan...)



3 comments:

~aYu~ said...

nak datang umah la beraya.. leh dapat sampul raya toyota tu.. hihihi..

♥cikmOt♥ said...

nak sekeping boleh kak

sara said...

Kite lak nak sampul duit raya jusco.lawa gak. . Last week gi blanja,baru dapat 4 pack.nak gi blanje lagi,bole dapat lagi. .