Friday, September 28, 2012

Saya Di Pagi Jumaat :)


Oh.. sejak beranak dua... hari-hari tak sempat nak sapu lipstik...
Hari-hari tak sempat nak make-up...

hahaha.. gambar sangat berhemah... pakai seatbelt tak lepas...kah kah.

Hari-hari muka saya cam ni jekla kot...
Hahahaha.... habis tu hari-hari pepagi asyik nak cepat jek....
Cuba bangun pukul 5... confirm ko sempat nak make up bagaikan..
Ni bangun pun pkl 6... kadang2 si Naufal yang kejutkan mak bapaknya...
Hahahaha... tiap2 malam sebelum tidur mesti berazam esok pagi nak bangun pukul 5..
Tapi hari-hari azam tinggal azam... camner tuh...
Haish... bilalah mama ko ni nak berubah Aqilah oi....
Bilalah mama ko ni boleh uruskan masa dengan bijak...Naufal oi...

Note : Itu nasib baik si adik tinggal dengan mak saya kat rumah.. kalau hantar nursery atau pengasuh.. confirm lagi kelam kabut pepagi...kan..kan...





3 comments:

~ yus ~ said...

takper kak, natural beauty dah, tak perlu lipstik semua pun ok dah, cuma sedikit pucat. Sampai opis, tepek je lipstik oklah kan.

Masa tidur tu mmg best kan, rugi sejam bangun pukul 5 hihi, penat seharian berkerja tak hilang lagi...:)

~ yus ~ said...

takper kak, natural beauty dah, tak perlu lipstik semua pun ok dah, cuma sedikit pucat. Sampai opis, tepek je lipstik oklah kan.

Masa tidur tu mmg best kan, rugi sejam bangun pukul 5 hihi, penat seharian berkerja tak hilang lagi...:)

ibuafiqahhuzaifah said...

salam,

saya pun xpenah nak make up..
bangun pun kul 6pg..
kena uruskan anak2 ke taska dan tadika berlainan..
penat skit la...

berazam utk tahun dpn la pulak kak!haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...