Friday, October 19, 2012

Instagram


Saya baruuuuuuu je nak belajar....
Tapi saya memang tak de hp canggih2...
Saya cuma ada hp biasa-biasa jek...
Tetiba teringat... Aqilah ada tab....
So... Aqilah punya tab saya godek2...
Kalau saya godek dah tentulah seme benda tak jadikan...
Hahahaha.. sebab saya memang tak tahu apa satu apa pun pasal gadget2 kat tab ke hp ke apa ke...
So saya suruh papa diorang install instagram tu suh dia register sekali... hik hik...
So terhasillah  saya punya akaun instagram... gambar kan lawa2....
Sesapa nak follow saya.. leh follow kat akaun saya puterisatu  
hahaha.. saya nak kasitau saya punya account instagram pun saya tak reti...
Yerla tu gamaknya klu keluar gambar Naufal main blender tuh...
Sebab tu jek kot gambar dalam akaun instagram yang saya ada... hak hak hak..
Orang nak ber`instragram' awak pun nak...
Padahal tak reti... hik hik belasah jekla....
So sapa2 yang sudi.. silalah follow k....
Sekian update di pagi jumaat yang berbahagia ini... 



4 comments:

♥ Wina ♥ said...

comelnye pink blender tu!

saya lagi kesian..xpnh berinstagram langsung uhuhuu..

baby lydia said...

mlm kang dya following akk iyer..
tnggu..!!! '_'

farnas said...

Dah follow...follow back ye... saya ada komen kt pinggan ala masterchef... respon tau..

Aisy Nasiha said...

Ai...kunjung bls ni..sy pun mama A.N... dua anak pun nama A N.
Selamat explore n mahirkan diri guna instagram tu ye..