Friday, November 09, 2012

Crepe Durian :)


Fenomena sekarang...
Kalau tak rasa tu.. ibarat macam ketinggalan zaman jek kan...
So saya pun meng`order' dengan Helly Dahalin...
Sesapa nak order leh terjah fb dia la....

p/s : Rasa nak order ngan orang lain plaklah... sebab kan sekarang ramai yang jual Crepe Durian ni kan.. :)



5 comments:

Nory Zoulkefle said...

tak pernah try lagi...

*salam kenal yer..=)

@lfidah @dim said...

saya xminat durian tp teringin nak rasa durian crepe nie.sedap x kak?

mama tisya said...

mmg rmi penjual online...kita order ngan geng pcm gk norhayati ahmad:)

adianiez AIDA said...

aida baru 5 minit lepas order online :-) kat org lain.
salam kenal, saya terjah bila google pasal durian crepe ni. saya follow ekk?

Oyis said...

mcm mana review ni kak puteri? ok x?