Friday, November 09, 2012

Crepe Durian :)


Fenomena sekarang...
Kalau tak rasa tu.. ibarat macam ketinggalan zaman jek kan...
So saya pun meng`order' dengan Helly Dahalin...
Sesapa nak order leh terjah fb dia la....

p/s : Rasa nak order ngan orang lain plaklah... sebab kan sekarang ramai yang jual Crepe Durian ni kan.. :)



5 comments:

Nory Zoulkefle said...

tak pernah try lagi...

*salam kenal yer..=)

@lfidah @dim said...

saya xminat durian tp teringin nak rasa durian crepe nie.sedap x kak?

mama tisya said...

mmg rmi penjual online...kita order ngan geng pcm gk norhayati ahmad:)

adianiez AIDA said...

aida baru 5 minit lepas order online :-) kat org lain.
salam kenal, saya terjah bila google pasal durian crepe ni. saya follow ekk?

Oyis said...

mcm mana review ni kak puteri? ok x?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...