Friday, November 09, 2012

Warna Baru Dinding :)

Inilah hasilnya.... Sorryler tak leh nak snap gambar penuh2.. 
Sebab masa ni masih serabut lagi.. Snap part yang ok jekla... ahaks..






Oklah tuh... nampaklah perbezaannya dari mula2 pindah...
Janji pandang dinding..sedap sikitla mata ni memandangnya...hehhe...

p/s : Hajat hati nak kaler ijo... tapi ada orang bebel2 tak nak kaler ijo...  so pasrah :(



9 comments:

♥cikmOt♥ said...

cantik kak...

♥ Wina ♥ said...

cantek!!

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

kak...jam ikea tu kasi tukar yg henglish punye :) bagi match dengan yang henglish2 item kat dlm rak tu :)) kat romantika ke, kk home deco ke, muwwah2 aje :)

selamat mendeco umah kak...sy suke tengok umah bersih kemas cantek...sedap je mate pandang :)

Puteri Satu said...

CIK mot : TQ

Wina : TQ

mummy miqhael : ha ah.. betul gak tu.. kena tukar jam tu nanti... hik hik

SyaNa said...

lawa nye kak umah
pandai akak deco2

~ yus ~ said...

nampak lain, cantik kak puteri...)

Puteri Satu said...

syana : tak lawa mana pun syana... tapi lepas cat umah tu. nampak la lawa sikit.. ahaks... klu tak serabut...

yus - ha ah nampak lain.. sebab kaler dinding dah tukar.. dah tak de comot2 dah.. hik hik..

Aleeya Atinza Saaid said...

cantek kak..sejuk mata memandang hiasan dalaman akak.. =)

@lfidah @dim said...

sy belum sempat mengecat rumah lg kak.cat gate pun xabis2 lg.asben bz jea..