Monday, November 26, 2012

Jom Try Buat Tiramisu

Comotkan rupa saya... tapi SEDAP!!

Sebenarnya saya dah lama sangat nak buat Tiramisu ni... Sejak saya selalu meninjau blog Ana Suzana ni... Sejak saya selalu masak tengok resipi Ana Suzana... Ohhh apa jua masakan memang menjadi... syukur alhamdulillah rezeki saya sekeluarga jugak kan.. dan syukur jugak adanya blog Ana Suzana yang memang menghidangkan resipi2 yang mudah dan ringkas dan confirm menjadi untuk kita... hahaha panjang lebar intro entry saya... padahal cuma nak nak citer Tiramisu saya yang comot tapi rasanya memang terbaeekk... ahak...

Resipi korang boleh cek kat link blog Ana Suzana ye... senang dan mudah...

Beli barang hari jumaat dah... hahahaha... tapi mlm tadi baru sempat buat... itupun.. 2 kali dok manjat tangga sebab si Naufal menangis tetengah malam nak mama... tak nak papa... adoi... dugaan sungguh... baru saya tahu renyah jugak nak buat masukkan dalam bekas2 ni... so di lainkali mungkin saya buat tiramisu dalam bekas besar terus.. senang... hahahha.... tapi alhamdulillah walupun dok huru hara kejap kejar anak...kejap kejar tiramisu... akhirnya menjadi jugakla.. dan papa kata ...SEDAP!! 

Nota : Nak buat pavlola tak tertunai2 lagi... one day.. pasti aku buat!! (Ceeh azam ler konon...)



3 comments:

nurulhuda said...

nurul pun suka terjah blog ana suzana.. resepi yang senang dan best, terbaikkkk!! hehehee....

Puteri Satu said...

nurulhuda - kan..? akak pun suka

nome said...

cun dah tu kak! kalau mie lagi la ke laut..silap2 bukan rupe tiramisu dah...tp rupe sos tiram melecet...ekeke...

mie pun suka skodeng blog ana suzana nih...very simple mimple resipi dia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...