Wednesday, November 28, 2012

RM150 - Gold Coast Morib - Promo Murah :)

Sesapa ada plan nak bawak anak mandi manda...
Boleh try promo ni.. memang murah sesangat....
Tempat dia pun memang best (Oh saya tak pernah pergi..walupun teringin nak bawak anak2)
Tapi member pernah pergi.. sesapa yang anak suka berendam dalam pool memang berbaloi la klu pegi...


Hajat hati nak klik Buy Now dah... 
Tapi ada plan nak bawak anak2 ke tempat lain ujung tahun ni..
So..pospone jekla nak klik Buy Now tu... hik hik....

So korang klu nak beli baik klik StreetDeal.my ni cecepat.. ok...




2 comments:

antalya said...

WEEKDAYS only. tu yg tak best huhuuuu

Puteri Satu said...

tak pe yun.. cuti kan banyak lagi tu.. boleh perabih cuti..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...