Thursday, December 20, 2012

Blouse Untuk Plus Size :)

Saya sangat-sangat happy bila terjumpa Facebook Luv Curvy Plus Size ni..
Sebab design blouse dia memang saya berkenan sangat-sangat..
Sangat cantik dimata saya... :)
Yang paling penting... Ada size kita yang berbadan agak besar nih...
Hua hua hua.... 


Cantikkan.. saya berkenan sangat dah dengan yang nih....

Ada Grey...
Ada Black...

Yang ni pun cantik....

Arrrghh ni pun lawa..... sweet...

Ni pun.... hua hua hua... rabakla poket...
Ni pun... lawaaaaaaa sangat sangat.... 
Errrk... saya nak beli selai je sebenarnya...
Kalau best.. nanti nak beli lagi...
Sesapa nak beli leh lawat website dia LuvCurvy
Anda pasti puashati tengok design blouse dia cantik sangat-sangat.... :)


7 comments:

Aiza Haris said...

perghh semua cantik2... habess laaa habess laaa duet denn... hehehe

~aYu~ said...

hmm.. cantik-cantik.. nantila ayu nak terjah.. tp, kalau model dia badan besar skit kan ok.. barula konfiden nak beli.. hihi...

Oyis said...

sweet nya design2 dia!

Che Ta said...

hihihi mcmlah awak tu pluss sgt!

ryy.han said...

Suka2...dh beli nnt reviewla

ryy.han said...

Best2..dh beli jgn lupa review

Irfa said...

kecik sgt modelnya..muat ke kalau saya beli nih