Wednesday, December 12, 2012

Shopping Zalora :)



Dah lama sangat kan dok usha-usha website Zalora ni...
Saya nak jugak... so.. dah berjaya... 
Alhamdulillah jugak sebab rezeki saya (Nanti saya citer satu entry khas pasal Zalora)...
So.. mood adalah tak sabar nak tunggu barang sampai :)
Barang dah guna and pakai.. saya update lagi k... daaa....
Sesapa nak shoping kat Zalora leh g website dia..
Eh kalau korang sign up kan.. automatik korang dapat voucher RM20 tau..
Sapa nak bagi korang RM20 tu kan... so leh sign up kat Zalora sana...
Semua barang sweet..sweet... 
Nanti bonus confirm nak rembat lagi :)

Note : Tak sabar... ngeee....

3 comments:

Jueliza Jamani said...

beli kasut ballerina ker??

i follow ur blog...

bagi email i invite u kat blog i..

SyaNa said...

beli ape tuuuuu??
hehee mode kepochi :p

Ayu azmir said...

harus dirembat....