Wednesday, January 30, 2013

Nur Zara Athiqah (Cahaya Puteri Pemurah)

 Nur Zara Athiqah - 7 hari

Status akak kembar saya di Facebook (Saya copy paste saje...)

Nur Zara Athiqah (Cahaya Puteri Pemurah) ~ D.O.B - 20/12/12
Syukur tak terhingga atas kurniaan zuriat ini buat kami berdua... kawan2 jangan terkejut yerrr... semua ini x dirancang dan sy percaya aturan tuhan itulah yg terbaik buat kami... mintak kwn2 semua doakan yang baik2 buat baby kami yang  baru berusia 7 hari ni.. cerita selanjtnya... nanti sy buat status lain k... sampai sekarang saya still rasa mcm mimpi jer saya dah ade zurat sendiri walaupun bukan lahir dari rahim saya... moga tuhan berkati kami sekeluarga... amiin....

itulah status akak saya pada 26 December 2012
Dan saya sentiasa mendoakan yang terbaik buat akak saya dan suami juga bayi comel ini...
Semoga baby zara membesar dengan sihat dan bijak....insyaallah...

 Zara - 26 hari

 Zara - 28 hari

 Zara - 40 hari

Zara - 40 hari

Sekarang diorang 3 beranak berkampung di rumah saya di Putra Nilai...
Insyaallah sampai baby zara berusia 3 bulan...
Pertama kali saya tengok wajah mulus baby ini...
Tak sedar menitik airmata saya...
Semoga akak saya bahagia dengan anugerah tak ternilai ini...
Minta kawan-kawan doakan semoga baby zara membesar dengan sihat dan sempurna 
dan menjadi anak yang bijak dan solehah...insyaallah...

11 comments:

eray said...

cantik sangat baby nie, semoga membesar jadi anak yg benar2 solehah

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/set-penyusuan-shaklee-paling-bajet-gila.html

mama ila said...

comelnyer baby zara.. =)

:: Mrs.Eady :: said...

comel nyer :)

antalya said...

berkampong di nilai sbb nk bg mak jaga baby ye kak? then nanti lepas 3bln kak riz kena cari bb sitter la kt bangi sana kan

suzie said...

alhamdulillah dan tahniah buat kak ngah awak, ada geng le aqilah nnti.

LizHairi said...

alhamdulillah....zara sangat comel!

azhariah zuber said...

halus mulus tulus. suka baby

umi alya said...

comelnya

nor idayu said...

comelnya baby ni.. suka tengok mata baby :)

nor idayu said...

comelnya baby ni.. suka tengok mata baby :)

nor idayu said...

comelnya baby ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...