Tuesday, February 26, 2013

Cupcake Aqilah

Hari-harilah hai dia berzikir kat telinga mama dia ni... 
`Mama.. bila kita nak buat cupcake mama...?' hari-hari ok.. 
Bukan selang sehari ke.. atau 2 hari sekali ke.. tidak.. tiap-tiap hari... Selagi tak ditunaikan.. 
Selagi itulah... dia tanya tak habis-habis... So jalan terbaik mama layankan ajelah...


Actually memasak dengan anak-anak ni memang sangat memenatkan...
Tapi bila tengok anak-anak tersenyum...
Kita pun tumpang tersenyum....

Ni lah hasilnya... cup itu jek yang ada kat umah... kena guna dulang berlubang tuh...


Ini kali kedua buat... sebab dia berzikir nak buat cupcake lagi...padahal makan tak sebanyak mana...
Last-last kasi kat kawan-kawan dia jek....

3 comments:

achiek anis said...

sedapnya cupcake...salam perkenalan sis...

:: Mrs.Eady :: said...

secomel org nyer..

mama ila said...

wahhh..elok jer kembang cupcake tu..best nampak..hihi..meh sini sket =)