Tuesday, February 26, 2013

Happy Birthday To Me


Sssyyyyy... Actually hari ni my birthday...
Dah tua dah pun... Apapun.. Syukur kepadaNya..
Kerana diberikan kehidupan dan kebahagiaan ini...
Diberikan kesihatan yang baik... untuk membesarkan anugerah allah...
Diberikan rezeki untuk keluarga...
Diberikan rahmat pada kami sekeluarga...
Syukur Alhamdulillah...
So far... maybe ramai yang wish kat FB.. tq banyak2...
Ada masa saya reply one by one... k...
Tetiba excited bila anak call wish birthday...
Rasa ya allah dah besarnya anak aku... dan dalam masa yang sama...
Dah tua dah aku ni.. sebab anak dah pandai nak buat hadiah bagai kat mama dia...
Siap plan nak belikan mama kek lagi petang ni... alahai shomelnyer kamu nak...
Hehhee.. tunggu si adik pulak besar sikit nanti.. apa yang dia nak buat untuk mama..
Agaknya maybe berebut2 nak wish kot.... sweet anak-anak mama....

Pssstt : rupanya saya berkongsi tarikh harijadi dengan Mr Hot Adi Putra yer... hehehe jangan jeles tau...!

6 comments:

MRS. K said...

hepy besday kak!

share tarikh ngan Adi tuh.. umur sama tak? ngeee~

Puteri Satu said...

TQ... hahaha umur hanya angka kay... yang penting tarikh tu sama... miau- miau... hahha

zarena heeney said...

selamat hari jadi kak
semoga sentiasa bahagia bersama family
Amin

kak jom join contest di blog ena :)

~aYu~ said...

hoho... happy birthday 2 u.. happy birthday 2 u... moga murah rezeki dan dipjgkan umur..

~♥ iella ♥~ said...

happy birthday..Moga sihat slalu..

.:: Mrs Z ::. said...

happy belated besday kak...lama tak bukak blog..harini baru sempat wish..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki akak ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...