Tuesday, February 26, 2013

Hadiah Birthday :)


Actually dah dapat awal bulan ri tu dah... 
Apapun tima kasih papa... Nak belikan sangatkan... 
Bukan kita mintak sangat pun.. Saya ni jenis bukan giler gadjet.. 
Janji ade je... yang penting..hp tu boleh sms/call.. Dah cukup... 
Tapi dah dapat smartphone cenggini.. orang tu sebok sangat nak belikan...
 Bolehlah log in FB, Instagram, wassap and boleh update blog tru hp... 
Tapi best gak guna Sony Xperia ni.. sebab kamera 12 mp... 
clear jer... Tak yah nak usung kamera ke hulu ke hilir... kan... :)


Dan saya memang request kaler putih...
:)





6 comments:

♥cikmOt♥ said...

xperia apa ni kak???

Puteri Satu said...

ntah mot... Xperia S gamaknyer... hahaha dah lupa..

~♥ iella ♥~ said...

SYoknya.. sya baru duk tengok2 kt kedai minggu lps. Nk beli, guna rebate RM200..hehe

zarena heeney said...

wah bestnya

kak jom join contest di blog ena

cikgu siti hazreen said...

putih memang cantik ;)

cikgu siti hazreen said...

putih memang cantik ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...