Thursday, March 14, 2013

Beli Rumah PR1MA

Sesiapa yang masih belum memiliki rumah sendiri, kerajaan membantu golongan 
yang berpendapat rendah macam kita-kita ni... hok oloh.. sweetkan kerajaan kita... kerajaan lain belum tentu kot... hak hak hak...  Okey.. sesiapa yang nak try mohon.. boleh tengok dan isi borang kat http://www.pr1ma.my mana tahukan.. ada rezeki...


Kelayakan, cara memohon dan di mana lokasi pembangunan PR1MA ni pun semua maklumat 
ada kat website tu.. u all just klik and tengok je... Eh saya kalau belum ada rumah sendiri pun confirm isi borang ni... So u all boleh try....




1 comment:

Chik Att said...

emmmmm .. moga bermanfaat pada golongan yang terlibat ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...