Friday, March 15, 2013

Budak-Budak Main Air :)


Anak-anak saya kalau main air... memang takyah disuruh...
Berlari-larilah diorang... Saya memang angkat tanganlah...
Nak cuci keta.. atau nak cuci porch dengan anak-anak...
Diorang punya excited tu luar biasa sikit...
Kalau bukak pool... lagilah...
Memang diorang happy...
Tapi saya takut saya terlepas paandang..
Dan adik jatuh terlentang dalam pool...
Sebab dia suka lompat and lari2 dalam pool getah tuh...
Ohh saya sangat takut anak saya jatuh...
Jadilah... saya sanggup sorokkan pool tu dalam stor..
Supaya diorang tak nampak....


Sejak dok Nilai.. baru 2 kali kot kitorang hantar car wash basuh kereta...
Selebihnya memang papa ngan budak-budak ni je yang basuh...
Emm tak tahu apa nak citer hari jumaat ni...
Tengahari ni lunch agak panjang...
Nak balik umah ke tak.. nak balik ke tak..
Kalau balik bolehla buat apa yang patut kat umah tuh...
Tapi nak drive balik ofis.. malas sungguhler.. klu halfday terus aci tak..?? ngeee...
Tapi.. esok pun dah cutikan... buat kerja rumah esok ajerla kan....


2 comments:

antalya said...

half day jelah kak ekekeke

Puteri Satu said...

hajat di hati memang nak half day jek.. tapiii.. tak sampai hati ler pulak..kui kui kui..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...