Friday, March 15, 2013

Lantai Kayu..


Cantikkan....
Plannya... lepas setle bilik Aqilah....
Dimurahkan rezeki.. saya nak tukar lantai... maybe kat master bedrom dan Bilik Aqilah jekla...
Kat hall next wishlist la pulak... tak mampu nak buat sekaliguskan...
Tapi saya memang berkenan sangat dengan lantai kayu atau wooden floor ni..
Sejuk mata memandang... and memang nampak sejukla....
Semua picture credit from cik Google


 Corak macam ni pun cantik jugak...

   
Bilik ni macam bilik Princess jekkan... luas ya amat... 2 kali ganda kot dari bilik Aqilah... 

 Kalau u all perasaan... kaler dinding umah ni sama mcm kaler dinding umah saya... hehhee...
Tengok kat google gak and terjumpa gambar ni..terus jatuh cinta.. tiba-tiba nak cat kat umah.. 
terus pilih cat kaler ni...
hihihihi...

Lantai kayu mcm ni pun nampak lawa...

Yang ni warna kayu dia cerah sikitkan... still cantik dan berkenan kat mata saya...

Agak-agak boleh dapat tak buat tahun ni...??
Emmmm... kena tengok quot and bajet sendiri dulu....
Harap-harap dimurahkan rezeki.. insyaallah...




8 comments:

Iela Fazielah said...

lantai lamina mmg lawa mcm rmh ila... Tp xbestnyer lntai ni cepat calar, kalau jatuh brg bunyi bising sgt n kalau air tumpah kena cepat2 lap,.... Kena rajin lap utk sntiasa nmpk cantik...

maria firdz said...

cantiknya design dlm umh ni.. hmmm bila la dpt wat gini...

slm singgah n follow:
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

zarena heeney said...

cantik sgt

ANAK MAMA SAYANG said...

Kaler dinding rumah awak sama ngan kaler dinding ruang menonton saya...apapun canti la deko2 rumah awak ni...salam kenal...

Aty_Fared said...

Sy pon tehengen nk pasang lantai camni kak...tp nnti ar2..tahun2 depan ker..huhu...bajet tak ade...ngeeee

Irfa said...

umah saya tgkat atas mmg lantai kayu
tp x terjaga..seret barang atas tu abis calar balar ;(

~aSHa~ said...

kalo anak2 jatuh tak sakit sgt kan...

Fizah said...

teramat cantik kot bilik princess tu..whitey n simple..perfecto!

btw, sy suka gak lantai kayu tp reganya je yg tak suka...ngeh2