Friday, March 15, 2013

Layout Baru Sayerrrr...


Lunch tak kemana-mana...
Saya godek blog... Dah lama tak mendeco blog sendiri kan...
Saya just susun atur baru jek.. perabot tetap perabot lama.. ahaks...
Lebih kemas sikit.... Hajat hati nak tukar header... tapi belum ada yang berkesudian nak buat..
Mokcik ni...? allahuakbar.. memang tak reti sepatah haram nak buat... hahaha...
Tapikan bila kita tukar layout ke tukar apa ke kat blog kita...
Mesti rasa syokkan.. rasa best sangat.. rasa macam bersemangat nak bukak blog sendiri...
Betul tak? Atau cuma saya sorang je yang berperasaan macam gini?
Tapi betullah.. eii rasa seronoknyer... rasa macam dapat rumah bawuuuu jek...
Tapi zaman sekarang ni dah senang ya amat nak tukar layout ke apa ke...
Sebab semua dah ada kat blogspot layout tu kan...
Zaman dulu-dulu...nak tukar layout...pitam doploh kali dulu dok belek koding...
Tapi tak bertukar-tukar jugak.. dok bukak tutorial orang-orang pandai doploh kali...
Pun tak reti-reti lagi.. hahahhaa...
Apapun.. saya suka blog saya.. dan saya sayang blog saya...
:)

Note : Sekarang dah malas nak klik label.. saya remove jek label tu boleh tak..???

2 comments:

hadina said...

comel..merah pink gitu :-)

Irfa said...

sy nak header sendiri dr dulu smpi skrg x dapat2.huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...