Tuesday, March 12, 2013

Oh Ex Housemate Saya.... Seorang Penulis Novel

Saya dengan my twin memang peminat novel.. dia lagi hantu novel.... 
Tapi itu dulu-dulu la...time zaman bujang-bujangan...
Tapi almaklumlah... sekarang masa begitu mencemburi saya untuk bersantai2 membaca novel...
Tapi baca tetap baca.. cuma tak serancak dululah...
Dan nak dijadikan cerita selepas kawin... saya and my twin memang tak berapa fokus beli novel bagaikan... padahal kat umah memang ada satu almari.. 
Ni sebahagian koleksi novel dalam almari...
Kebanyakannya akak kembar saya la rajin beli..
Saya..baca jek... ada gakla saya beli.. tapi dia lagi banyak beli...
Heheheh...Dan nak dijadikan cerita... beberapa bulan lepas.. klu tak silap saya...
akak saya bitau.. Ex housemate kitorang dulu... dah jadi penulis...
Ini antara novel yang dihasilkannya...


 

Ni novel terbaru...


Dan inilah dia ex housemate saya dulu...
Dari tahun 1995 - 1998 kot...
Kami menyewa sama-sama di Flat Taman Razali, Ampang
Tak sangka kak Rozi dah jadi seorang penulis...
Rasanya dulu-dulu tak de pulak nampak kak Rozi berminat ke arah bidang penulisan...
Sebab dia bekerja dalam bidang IT...
Apapun rezeki di mana-manakan....
Saya bangga punya kawan seorang penulis... 
:)








6 comments:

-iLLa- said...

oo akk ni twin..... :)

Zura Zue said...

seronoknye jd penulis...sy minat menulis...

Amanda Suria said...

Along adalah salah seorang pemina Rozita Abd Wahab..novel2 dia banyak dalam simpanan..yg baru tuh belum beli..harus carik ni..

zarena heeney said...

dapat diskaun tak kalau beli novel dia eheh

sW33tdARLiNG said...

rindu nak membaca novel mcm dulu2, sampai tak tido malam selagi tak tahu kesudahannya

Liza said...

Suka dgn novel... dulu ada senoir yg jadi penulis dari alaf 21. Tak sangka gak dia penulis sbb kat laur mcm garang :)