Wednesday, March 13, 2013

Susu Adik Dah Dapat....


Ini susu Adik baru sampai...
Susu kakak belum dapat...
Tapi kakak pun dah kurang menyusu...
Sekali sekala jek mintak susu...
Kadang-kadang dalam cawan..
Kadang-kadang mintak jugak botol..hehhehe...

Note : Syukur sangat-sangat ada jiran yang kerja kat kilang Dumex.. so bolehlah dapat susu dengan harga yang sangat ekonomi.. nak dekat separuh dari harga pasaran.. :) Syukur alhamdulillah.. salah satu rezeki tuhan murahkan untuk kami sekeluarga... aminn...

10 comments:

♥cikmOt♥ said...

eh, boleh kirim susu dugro tak kak...

Puteri Satu said...

nanti akak tanyakan.. sebab setiap staff ada kuota dia untuk keluarkan susu.. klu tak silap akak satu kotak dugro dalam rm280 x 24 pek.. nanti akak tanya dulu... ok..

nanizamros said...

TUMPANG TANYA DUMEX MAMIL SOYA ADER X?

nanizamros said...

tumpang tanya dumex mamil soya ader x?

♥ Wina ♥ said...

wahhh best kan banyak jimat tu..

anak dara wina pun dah kurang minum susu tp tak nak lepas botol la uhuhu..

Puteri Satu said...

setahu akak.. tak de dik..

Intanaziela said...

akak....kalau nak juga tumpang beli mamil gold step 3 boleh ke? :)

JIVEBUMZ said...

kak, bestnya dapat beli susu dgn harga murah.. saya nak tumpang beli boleh? dugro perisa madu utk budak umo 1-3 thn hehe

amirul abdullah said...

Salam.bestnye dpt bli susu dgn hrga murah2 ni..hrga skrg pn dh naik.skrg dh x best bli secara byk..mcm na sya leh bli dgn hrga borong.?ni area mna ye?hrp dpt mmbantu.tq..

amirul abdullah said...

Salam.best laa dpt bli hrga murah...leh x sya nk join bli susu kt sini?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...