Tuesday, March 05, 2013

Puding Karemel :)

Dah lama sangat saya tak buat Puding Karemel kan...
Dah bertahun gamaknyer... hehhehee...
Sabtu lepas... sajelah mcm teringin sangat nak makan...
Bahan-bahan memang dah ada je kat umah....
Tinggal malas ngan rajin jek....

Kurang lubang-lubang.. sebab time kukus saya tutup dengan plastik...
Hehehhee....

Sedang mengukus...
30 minit.. masak...
Dan boleh terlangkupkan atas pinggan leper... 


Masuk peti ais...
Dah sejuk...potong...
Taruk susu cair and buah koktail yang dah disejukkan jugak...
And... Ngap... peeerrrghh... syorrrgaa.....



7 comments:

@e_da said...

fav ni.. adoii terliur la kak.... sy buat pun selalu jadi lubang2 besar ntah nape tah... ni rasa nak buat gak ni...

dayana yana said...

adik lelaki akak suka buat ni..
kadang kala suruh juga..
sedap....

♥ Wina ♥ said...

terliur dah nie kak..ni favorite saya ni!

insyallah weekend nie nak buat :)

nome said...

canteknya tekstur caramel akak! menggiurkan!!!

Orked said...

wahhh!! terliur da nie kak...bak mai sepotong

qarerah alooza said...

hai...folo me back ty!!!
http://qarerahalooza.blogspot.com/

Cik Puan Rara said...

ahhhhh sedapnya.ritu buat x jadik.hehehe