Monday, April 01, 2013

Tudung 3 Layer :)


Saya plan nak try jual tudung 3 layer ni...
Korang boleh suggestkan tak harga yang paling reasonable...
Kain dia cantik... confirm tak mengecewakan...
Tapi tak bolehla nak bandingkan dengan kualiti Fareeda plakkan...
Saya suka tudung ni... sebab dia tak nampak kembang setaman sangat...
hehehhee.. kan ada setengah tudung 3 layer tu.. 
Bila pakai nampak mcm kembang kepala kita...
Tapi jenis yang saya nak jual ni takk.. nampak kemas jek...
So... tengok market dulu.. klu ok..saya jualla....
Agak-agak harga berapa sesuai ye...
Kalau boleh tak nak mahal sangat...
Janji sama-sama puashati....

3 comments:

Irfa said...

sy tgk org pakai lawa je
try kat muka cam tak sesuai
mgkinkah kerana harganya kurang sesuai dgn poket?hehe
mcm mana nak sajes harga ye?
tak berani takut x pulang modal
hehe

suzie said...

kat tempat aku ni ada pelbagai rege, dari serendah RM40 hingga RM115. Tp rege sesuai sekitar RM60 lah. takkan tak nak amik untung sikit pun tp jgn le letak smp ratus, tu dh tahap Fareeda lak

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com