Wednesday, June 26, 2013

Updated Sekadar Jangan Tak Update!!


Kenapalah saya memang malas sangat nak update blog...
Saya just g baca blog-blog peberet saya jek....
Hari-hari memang bukak blog.. tapi aduhai.. tak tahu la kenapa..
Saya malas sangat nak memikirkan idea nak tulis apa...
Mungkin saya penat kot.. dengan anak-anak tak sihat...
Penat sangat-sangat.. bukan nak mengeluh.. tapi tuhlah..
Rasanya semua ibu2 kalau anak tak sihat.. confirm rasa mcm x de mood..
Dan rasa penat sangat-sangat.... Semua ibu akan merasainya....
Gambar atas tuh... kelakarkan...
Gelagat anak-anak..memang akan buat kita tersengih2 jek sorang2..
Kalau mengenangkannya.... hehehhee... sweet.. dan sangat comel... Kan....?
Naufal memang dia suka kereta.. lori.. truck... Memang kalau beli mainan.. itu jekla pun yang dia akan pilih... Dah berlambak-lambak dah kat umah tuh... Yang peberet dia.. dia akan susun kat atas cabinet tv ni... Ibaratnya.. cam dia suruh kita semua sambil tengok tv..
Sambil menonton kereta2 dia tuh.. hahhaa.. Naufal.. Naufal....

Note : Update sekadar jangan tak update.. boleh tak gitu...


3 comments:

mama ila said...

amboiiii..banyak nya menan dia...hehehe..elok jer dia susun kat depan tv yer..buat pameran.. =)

Aty_Fared said...

Haha..comel sungguh..

Mar Mansor said...

kreatif le sgt....