Thursday, May 30, 2013

♥ RM100 - KURUNG PAHANG BIASA (TANPA MANIK) ♥

Memandangkan puasa tak lama lagi...
Dan ada sesetengah tailor yang tidak lagi menerima tempaham..
Dengan rasa prihatin Pesona Puteri Collection mengambil satu inisiatif membawakan set baju kurung siap untuk pelanggan-pelanggan yang disayangi dengan harga yang sangat-sangat reasonable...
Selamat Menjamu Mata & Happy Shoping!

BAJU KURUNG PAHANG BIASA (TANPA MANIK) 
HARGA: RM100 - INC POSTAGE 
MATERIAL : COTTON BERKUALITI DARI VIETNAM 
UKURAN: S-3XL (boleh rujuk jadual di bawah)

Jika berminat boleh PM
Nak lagi cepat boleh SMS/WASSAP - 012-2701522
E-Mail : ppesona75@gmail.com. 











Untuk ukuran korang boleh rujuk jadual kat bawah ni ye...





1 comment:

mother of A's said...

kain dia susah iron tak? dah 2 kali terkena cotton lepas basuh, gigih nak iron.. berkenan ni.. wiii