Thursday, September 05, 2013

Layan Anak Dara Buat Kek - Again!

Memang selalu dia mintak nak kecahkan dapur...
Selalu dan selalu...
Layankan jugakla ada masa rajin tuh..
Kalau tak... nanti saya akan beri seribu alasan tak nak buat...
Sebab saya tak laratlah nak bersihkan dapur..
Nak susun balik barang2...
Penat...

Semua dia nak buat... tapi itulah... kalau dia buat.. 
memang berteraburla jawabnya...

Dah siap... masuk oven... emm siaplah.. selagi tak masak...
Selagi tu dia bukak katup bukak katup..
Mana tak bantat kek ni..
Hahaha... lantak situ...


Nasib jadilah jugak...
Walaupun mcm nampak tak berapa naik betul2 kek ni...

Separuh bantat.. hahahhaa...


9 comments:

Irfa said...

rajinnya kakak ;)
meh anta umah acik seketul kek tu ye

Rai Ourkizuna said...

bebudak mmg eksaited kan.. penyabar betul ibu dia melayankan..

Puteri Satu said...

irfa - klu dekat.. boleh nak anta..he hehe

rai - ha itula.. itu pun terjerit2 akak bebel kat dia.. hahahaha

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

MamaAliya said...

Yummy!!

Shima said...

Bagus Aqilah.... rajin + tlg sibuk dan tmbh keja ibu dia kena kemas dapur. Tp xpekan kak Puteri1 seronok bila anak sibuk tanya nak tahu itu ini... bila kita buat keja kat dapur.

Azanna Radzuan said...

xpe..anak girl cmnila kne rajin tlg kt dapur..hehe..

blogwalking kt sini..mntk tlg follow blog sy
azannaradzuan.blogspot.com
houseoflittlemanja.blogspot.com

thanks

hazlina azmi said...

rajinya anak dara awk buat kek..hihihi

blogwalking...jemput singgah ke blog saya yang tak seberapa ni..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Rose Azadir said...

pandainyer dia buat kek...anyway Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…