Thursday, March 05, 2015

Sudut Tepi Tangga




Sudut tepi tangga... meja console lama dgn cermin tu memg x match langsung... tapi dari membazir beli baru baik kita guna je apa yg ada... :) 


Rumah saya ni memang dah tak de konsep.. hehehe... saya mix match je mana yg ada... sbb mcm dah boring sudut tepi tangga tu didiami dek almari kasut... so saya cari kelainan supaya tak boring sebab dah bertahun tak ubah2... rumah ni klu terlalu lama tak tukar2 susun ator perabot memang buat kita rasa alaaa.. boringnyeee.... gituuu.... saya lah.. orang lain saya tak tahu... kan...


Tapi meja tu memang old fashion sangat laaa.... klu spray kaler putih kira oklah jugak... nak buat memang sayanglah kan, takkan semata2 nak beli meja console baru nak buang apa yang ada.. itu dah kira membazir sangat dah... so klu boleh transform meja tu jadi kaler putih.. lagi bagus kan... cermin tu pulak dok kat ruang tangga atas... memang tak digunakan langsung.. habuk je yang guna... so saya ambik letak kat bawah ni.. ooh memang berguna lah... tima nak keluar sempat belek2 tudung kat situ.. cermin tu konsep english style... meja tu konsep apa ntah... tak per.. kita mix je dulu... nanti ada masa kita minta tolongla cik abang kat rumah ni spraykan jadi putih meja tuh... ntah bila tahun jgn tanya... heheheheh.. :)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...