Wednesday, May 27, 2015

Ruang Tangga

Ruang tangga rumah saya sebelum ni cuma ada cermin je... tapi cermin tu mcm tak de fungsi.. tak digunakan langsung... malah dijeling pun tak...  so saya cuma ubah cari idea dekat blog2 yg byk info pasal decoration... byk manfaatnya blog blog mcm tuh... tapi blog saya memang cerita merapu je .. hahahha....



Frame tu memang dah ada dalam stor tak dipasang... so saya pasang kat sini... nampaklah seri sikit ruang tuh.. sekurang2 ada gambar nak dipandang.. gambar Naufal tak de.. bising dia gambar dia tak de.. nanti insyallah akan tambah sikit demi sikitlah frame kat situ...


Mode utk deco rumah je bila umur dah menginjak 4 siries ni kan.. opss... hehehhe.... 

2 comments:

Mar Mansor said...

deko sebaik mungkin

dongmei pan said...

Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/