Sunday, December 20, 2015

SELAMAT HARI LAHIR YANG KE-5 THN - AQIL NAUFAL


18/12/15
Selamat harijadi Aqil Naufal....
Genap 5 tahun sudah umur kamu....
Doa mama tak pernah jemu utk kamu....
Setiap solat mama doa hanya untuk anak-anak...
Semoga membesar dengan sihat dan bijak...
Dipelihara Allah di setiap langkah kamu....
Dipermudahkan segala urusan kamu...
Diterangkan hati untuk menerima ilmu...
Di limpahkan kasih dan sayang dalam diri kamu...
Menjadi insan yg berguna pada agama, bangsa dan negara....
Menjadi anak yang soleh...
Mama, papa, akak aqilah sayang adik....
Enjoy your journey skol next year....

p/s request kek fire truck for 5th birthday... huhuhu... whateverlah sayang....
Sorry so much.. lambat update kat blog... tak menyempat langsung nak update apa2 kat blog lately ni... sgt membz.... anak dua je.. bukan duabelas...hahahhaah.... tengok2 hari ni dah 20/12... terlambat 2 days wish adik kat blok.. ni pun today... ada training skol untuk Naufal pkl 11.30... lepas subuh try update blog... ptg nak hantar Atok diorang balik Temerloh... Esok insyallah nak ke Melaka, papa dah booking hotel... cuti ni tak menyempat bawak diorang jalan2... minggu ni memang aply cuti seminggu... kesian budak2 ni dok rumah cuti sekolah... klu boleh nak bawak bebudak ni jalan2, tengok movie semua... rasa bersalah sangat cuti sekolah tak entertain diorang... so soryy....ok next see again ya....

1 comment:

Salina@IbuAqil said...

Happy birthday Aqil Naufal syg..
Cantik kek dia hah!!
Geram antie tgk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...