Wednesday, December 30, 2015

Frame Di Ruang Makan

Dah lamaaaa sangat nak cari frame utk dinding ruang makan rumah ni...
Mood mendeco ni ikut suka.. time mood datang..semangat.. gigih satu Nilai 3 tu saya pusing..
Kalau tak... tenung jeklah dinding tu sampai tembus... hehehhe..
Sebok pun ye... byk hal lain nak fikir yg lebih penting...
Itu yang mood mendeco ke laut tuh...
Blog ni pun kesian... hari2 mintak update....
Tak berupdate2 jugak... boleh je curi masa 10-15 minit nak update blog ni..
Tapi.. bila tekan button new post tu..tenung jeklah jugak sampai tembus pc ni...
Sampai ke sudah tak de idea nak update.... 
Ntah ada ke tak lagi reader blog ni... hehehhee..
Tak perlah..saya menulis pun sekadar suka2 utk diri saya sahaja...
Kalau ada reader... alhamdulillah.. nmana info yang baik boleh dicedok...
Yang tak baik tu..abaikan sajelah...



Frame ni saya beli dekat Nilai 3... RM60 dua ketoi nih...
Jenuh mintak kurang... mat bangla tu tak kasi dah...
Tapi sebab dah memang hajat hati nak deco hari tu jugak...
Tak menyabar punya pasal... beli jugaklah....
Berkenan dengan frame dia yg mcm bertingkat2 tuh...
Lawa.. pada mata saya la.....
Sebab saya nak menengoknye hari2 kan...
Huhuhuhuhu....
Letak dua ni sebelah meja makan....
Saya tak reti mendeco.. rasa cantik pada mata saya...cantiklah....
Saya suka membelek2 blog2 decoration... so dpt gaklah idea...
Cuma nak meng realisasikan tu.. berat sikit dan lambat sikit...
Nak belek magazine memang tak lah... so belek2 blog kawan2 yang suka deco...
Jugak join group deco kat fb.... suka tengok idea2 diorang....kreatif....
Saya memang tak kreatif.... hahahaha.. ngaku awal2....

2 comments:

Rizziela said...

rumah sy kosong aja x ada hiasan..tunggu habis urusan buka sekolah ni baru kita deco2 rumah

cik hani said...

cantek frame nya..
bertingkat2..