Wednesday, September 21, 2016

Laksam


Brekfast saya di satu pagi kat ofis....
Beli kat bangunan ofis sebelah....
Sedappp..memang sedap....
Saya memang penggemar laksam....
Cuma tak pernah buat sendiri.... tak pernah nak cuba...
Laksam ni makanan pantai timur kan....
Act rasa kuah dia sama mcm laksa Pahang...
Mungkin penyediaannya pun sama...saya agakla...
Masak ikan Lemak putih... letak lada hitam....
Cuma penyediaan laksa dia je berbeza...
Kena buat sendiri.. tak de dijual di kedai mcm laksa biasa....kan...
Itu yg saya tak berani nak cuba buat sendiri tuh...
Emm ada sapa2 pernah buat sendiri laksam ni tak..??
Boleh sharing kat blog...
Happy Wednesday korang...
Esok dah khamis...pastu Jumaat...
Sabtu cuti....hari itu yg ditunggu..
Hahhahaha...


1 comment:

idzwa kamaruddin said...

aaa sedap nyer laksammmm