Thursday, March 23, 2017

Puding Roti...

Tiba-tiba update blog puding roti with custard...
Hahahahha.... nampak sangat lemau benor nak update blog...
Teramat lemau... just ronda2 mcm tu je kat blog2 kawan2...
Baca... then log out... hajat hati nak update blog sendiri...
Tapi tak ter klik button new post.. nampak sangat lemaunya kan...
Kat rumah memang tak sempat nak bukak blog... memang tak sempat langsung...
(eh ya ke tak sempat... mlm pkl 10 dah pengsan ngan budak2)



Puding roti ni ntah bila buatnya tak ingat dah...
Tapi sebab kegemaran dan feberet...
Selalu jugakla buat...
Budak2 ada time suka roti..
Ada time roti lebih berlambak2 nak sampai expired date...
So... gigih saya memuding... utk tekak sendiri kekekekke...


Ni rupa sebelum di bakar...
lepas bakar.. panas2 makan pun sedap..
Sejuk2 pun sedap....
Saya suka sejukkkk.....
Cuti sekolah korang bawak anak2 ke mana...?
Kami sekeluarga baru balik dari kg...
3 hari di kg... aman damai... hilang stress...
Tak perlu fikir apapun.... seronoknyee.......
Budak2 pun tak nak balik bila kat kg...
Alahai anak2.... yerla seronok agaknye kat kg...
Bebas ke sana sini... tak de sapa nak larang...
Nak kejar ayam ke.. nak ke rumah sedara mara..
Korang pegilah sendiri... tak perlu pengawasan kita...
Sebab rumah dekat2 jek.... itu yg diorang suka gamaknye....
Cuti seminggu.. tak bawak anak ke mana2 pun...
Tunggulah cuti bulan 5 nanti... boleh nak bawak jejauh sikit kot...
Happy skol holiday korang.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...