Saturday, July 22, 2006

Kesihatan Tak Berapa Stabil...Mood Menulis Pun Kurang...

Hari ni kesihatan aku tak berapa stabil lagi… Semalam aku dapat MC… dok rumah tido sepanjang hari… ubat selsema tu memang kuat… makan je..aku jadi mamai tak ingat dunia… tapi alhamdulillah hari ni kurang sikit selsema nih… Cuma tekak aku masih lagi tak berapa sihat…Doktor tu Cuma kasi aku ubat sakit tekak… aku harap batuk aku tak melarat… aku klu batuk…tak cukup 3 minggu memang bukan aku ler tuh…. Kebetulan mlm kelmarin tu…Yon dah basuh baju semua.. so aku tak de keje la semalam…memang aku betul2 berehat… dan hari ni…entah kenapa aku rasa cam mengah semacam plak… jalan sikit je mengah… aku ingat ofis ni aircond tak kuat…and aku tak dapat bernafas dengan baik kot… entahla… pinggang aku nih… sakit…. Pinggang kat sebelah belakang nih… mlm tadi aku ngadu ngan Yon..Yon kata..dia urutkan.. Aku kena tambah satu lagi bantal kecik kat belakang aku ni kot… Mood menulis aku pun kurangla sikit…

11 comments:

ontahsapo said...

tampal koyok jer...

PuteriSatu said...

OS : ko memain ek...aku sakit2 nih..ko memain ek...memangla ko ni tak de perikemanusiaan tul aarr...

Faridt said...

Sekali baca macam Baby Cucuk Sayang.
Sorry ekk. Mata tersilap. Bukan silap kata.

PuteriSatu said...

faridt : muehehehe....silap mata kot ya....

zamdee said...

sakit nengada nie, bukan sakit apa pun.. mahu belaian yang lebih, heh..

Aku Bukan Bidadari said...

weh ko demam ada isi kut..:D

faridt ekeke kalo salah baca tu tanda otak senget ek? sapa ajar jadi senget nih?
ekekekeee

Apple Pie said...

aku pun mcm faridt, mata silap baca. siap terkejut lagik muahahahahhaha.

Sastri said...

salam puteri... demam ek... lebihkan rehat... take care...

PuteriSatu said...

zam : banyak aar ko sakit ngengada....

abb : Isi?? isi ape..? isi perut...muehehe

apple : korang ni memanglerr...

sastri : thanks sastri...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

>yok yo..jo os tuhh..
>aku pun cam farid..muehehehe
>sakit ngader pung yer gak tuh..biaserla baru2 kawenn..cam den gakk...hahaha..sajo..padahal..leh tahan lagik...huhuhuhu..tp sakit tu..kebiasaan kut bg yg beru kawen..cam ekau yg aktif tuhh..hehehe
> haah..x der tander ker..ader isi kut..atau mmg selalu x sihat eau nih

PuteriSatu said...

lyzz : mueheheeh....ada isi ek..? insyaallah...berkat doa korang semua....