Saturday, August 12, 2006

Yon Yang Demam...

Semalam aku cuti…Yon demam…sian hubby aku…baru aku tahu…bila dia demam…ya Allah manjanyee….boleh plak dia salahkan aku…sebab aku terlalu manjakan dia..sebab tu demam sikit je dia tak leh tahan….eeeii geram aku….tapi bila dia kata…"sian sayang…kena jaga abang…klu tak dulu…abang demam sorang-sorang..abang demam kali ni..dengan sayang…" aku kata "…kan sayang isteri abang…klu sayang tak jaga..sapa yang nak jaga abang…" dia peluk aku….panas…memang badan dia panas petang rabu tu… aku nak bawak pegi klinik tapi dia tak nak…dia kata…esok leh baik…dan pagi semalam…badan dah tak panas…tapi aku tak sampai hati nak tinggalkan dia sensorang kat umah….asyik nak peluk jek…manja….muehehhe….dia kata…." terima kasih sebab sayang jaga abang masa abang sakit….terima kasih sebab sayang sayangkan abang…" sambil cium dahi aku…. "Kan sayang sayangkan abang..mestila sayang akan jaga abang…" Aku tahu Yon sayangkan aku sepenuh hati dia…dan aku bahagia…bahagia sangat-sangat…dan aku berdoa dan berharap…semoga kebahagiaan ini kekal sehingga ke hujung nyawa kami…

16 comments:

alinlai said...

jangan tuan puteri pun 'terdemam' juga, parah la...sapa nak jaga sapa ke ke ke :) take care

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

muahahhaa...demam nk bermanjo lebey la tuhh...hehehehe...mioga cepat sembuhhhhhhhh

PuteriSatu said...

alin : itu aar..klu aku demam gak...sape nak jaga kitorang ek...sape ya...?

lyzz : itu ler..macam baby plak..mueheheh...meragam jek...mueheheh..

Mamamanja said...

kalo pakwe demam dia x suka nak manja2...

tapi kalo MM yg demam... alahai.... manjanya pakwe jaga! rasa cam nak demam selalu... muahaha

PuteriSatu said...

mmanja : ooo cenggitu plak eh...tapi hubby memang jenis manja aar...sebab wife dia ni pun...jenis manja gak...itu yang dua-dua manja.mueheheh...adil la kan....2-2 manja..baru best....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

hubby aku pun suker bermanjer gakk...kalau leh..mkn pun nk suap ajo..muahahahaa...aku jo wek2 garang ngan dio..hehehe..tp sbnrnyo..aku pun suko manjo2...muahahaa

Aku Bukan Bidadari said...

wei kalo ko nk dia kebah cepat lenkali ko bunuh org kafir seround..so panas tu dpt transfer... :)

Tips ikhlas dari aku

PuteriSatu said...

lyzz : tul lyzz....memang makan nak bersuap...aku suap ler....sian hubby aku..muehehe..baby bucuk aku tuh..mueheheh...

abb : woit..camana nak bunuh orang kafir...telekung aku basuh lum kering....mueheheh...

zamdee said...

fulamak, mcm citer Usop Haslam..

PuteriSatu said...

zam : benci aarr ko... ko selalu kutuk aku tau...aku benci ko... eleh..ko tu jeles kat aku...aku tahu ko jeles kan..?

jerangkung said...

amin moga kekal dunia akhirat...

kalau aku demam buat macam mesti dia cakap ngada2 gatai nih yang pikir nak tambah lagi sorang nih

Aku Bukan Bidadari said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ayang5008 said...

eee.... romantiknya...

PuteriSatu said...

jerangkung : insyaallah... ko try ler demam manja2 dulu...

ayang : mueheheheh....besh...

Sastri said...

waaaa..... bestnyer.... semoga berkekalan sehingga akhir hayat...

PuteriSatu said...

sastri : emmm..insyaallah...berkat doa kita semua....