Wednesday, October 04, 2006

Salam 10 Ramadhan...

Salam Ramadhan...

Hari ni hari ke-10 kita berpuasa...insyaallah...
Dan hari ni pagi ni...aku pun berpuasa...sama cam orang lain...
Insyaallah sampai ke waktu berbuka...
Tapi hari ni...pagi ni..perut aku dah rasa pedih sangat..lapar sangat...muahahha...
Orang berpuasa memang macam tu kan...? Apalah aku nih....
Kalau dapat makan nasi goreng pepagi ni....aduhai sedapnya...aduhai bahagianya...
Nasi goreng taruk telur...aarrrgghh...sedapnyee....muahahhaha...

Hari ni..sama cam semalam...ngantuk...
Hari ni...sama cam semalam...penat...
Hari ni...sama cam semalam...tak larat...
Dan...apa-apalah yang macam semalam....

9 comments:

Faridt said...

my wife masa pregnant dulu doktor pakar tak kasi dia berpuasa. Alhamdulillah, yg penting anak tu sihat.

PuteriSatu said...

naper doktor pakar tu tak kasi puasa weh...? mesti ada sebab kan...?

elly said...

hmmm...amboi pepagi ko dah berangan nak makan apa ye...ni mesti baby dok lapar ni...

PuteriSatu said...

elly : itu aar.....cian baby aku..tapi aku tahu baby pun kuat...cam mama dia....muahahaha

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

iyola tuh..bkn baby lapo..mama dio yg lebih lapoo...baby kecik lgik..mano nk mkn byk :P

ermm..pasal doc x bg posa..mesti ado sbb..tp kan..kalau doc tu islam..kalau leh..dio mesti suh kito posa gak..kecuali ado2 sbb2 tertentu...baru la x posa..kalau x memudaratkan..ibu n ank...apo salahnyo posakan...

PuteriSatu said...

zu : muahahha...dedua la ko...

itula..selagi larat...tak salah berpuasa...insyaallah...tuhan akan jaga baby dalam kandungan...

kunci said...

my cousin dua2 puasa penuh masa dah sarat, both babies growing up healty sekarang.

Nasi goreng dgn telur mata..Sedapnya..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

hang koj okek mano..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

put3..hang keman...lamo myepi..sihat ker idakk