Wednesday, December 27, 2006

Balik Umah MIL...Part II

25 Disember 2006 (Isnin)

Pagi ni aku bangun agak lewat....lepas solat aku tido balik...dalam kul 8.00 pagi...kitorang siap mandi semua..turun bawah...diorang semua dah brekfast...hubby akak ipar aku dah siap beli nasi lemak ngan roti canai...hari ni plan kitorang nak pi pantai nak ambik gambor....muehehehe...lepas brekfast...keluar pi pantai...wah sakan berposing...muahahahha....





27 comments:

happyirfa said...

hai kak puteri..sama macm blog kak rm gak,saya dah termiss satu en3..camner nih..tp takper sempat kover.comel tengok akak pakai pakai baju peknen...mcm teringin lah pulak nak pakai baju peknen lagi..(jgn buat pasal..belum utk masa sekarang tunggulah lagi 2 tahu kalau ada rezeki) ..he he he

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

haaaa...kan pi pantai tuh..apo yg boringnye lagik...
psstt>>hidung hangmmg gitu ker..or sbb peknan jd gitu erkkk...

PuteriSatu said...

írfa : muehehhehe....teringin ya...tiba masa pakai ler dik....

zu : ko ni kan klu tak ngutuk aku memangla tak sah..cam ler ko sorang je yang lawo....! dah kejadian tuhan....ko nak ngina aku plak ek...nanti anak ko berkenan jadi cam hidung aku...padan muka hang! ko tunjuk plak hidung ko...lawa sangat ke...?

Anonymous said...

salam,

wah sakan berposing! he3x.

PuteriSatu said...

umibatrisya : sesekali je tuh....bukan selalu pun...ada lagi gambar tapi cukupla tu...segan aar nak tunjuk...tunjuk sikit pun memacam orang kutuk nanti...itu pun dah ada yang kata idung naper gitu la apa la....

13may said...

kalau takut dilambung ombak
jgn berumah di tepi pantai
kalau takut baju basah kena ombak
jgn berposing di tepi pantai....


hahahahahaha......

PuteriSatu said...

13 may : lawak benorla tu pantun tak berkerat ko tuh...tapi kelakar gak ek pantun ko tuh..muehehhe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

lerr..terasa lak mama budak nih..aku bkn ngutuk...aku bertanya laaa...mmg gitu ker..or sbb peknan..kan ader org peknan jd gitu laa..apo la ko nih...maleh la aku nk komen giniii..br te skittt..uuwaaaaaaaaaa...ngajuk ar cam nih...uwaaaa...

Anonymous said...

bestnya umah kat tepi pantai.. mesti cooling jer kan!

Anonymous said...

apsal perut ko masih kecik jer. tak nmpk mcm pegnen. ataupun sbb baju tu beso? tpkan kalo dah ada anak nnti mesti best bawak anak pi main2 kat beach kan

akumasihdisini said...

aku sokong pantun 13may...hensem gak Yon nie uper nyer...tunggu akak ko tepek gambor tunang dia plak...pastue baru aku nak tepek gambor aku kat blog...he he he!

PuteriSatu said...

zu : yerla ko suka kutuk aku..klu erra fazira kutuk aku..memang aku tak heran....mueheheh...

MB : seronok memang seronok...memang tak panas langsung klu kat umah MIL aku tuh...sejuk memanjang ko...

apple : ya ke kecik perut aku...dah mengembang tu badan aku tuh...segala mala dah kembang...tengok ada yang dok ngata idung aku la apa la...

Cikgu aku : hencem ek...? bolehla tahan...muahaha...itu ler Yon yang tergila-gilakan aku sangat tuh...muahahaha...tampal ler jangan tak tampal...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

amboii..nyindir lagikk..yela...yela..sukahati laaa...:(..aku x ngata..aku TANYERRR...:(...:(

PuteriSatu said...

zu : muehehehehe....apa pun tak kisahla...alhamdulillah jekla kan...segala yang allah ciptakan tu semuanya indah belaka....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

:I..APER LEH WAT..ORG DH SALAH ANGGAPAN PLAKKK...:(

Anonymous said...

waah...seronoknya dia posing dgn kamera baru ni..

Baru nampak wajah puteri dari dekat..., barulah kenal siapa tuan blog ni..hihi

ryu_hana said...

ini rupanye puteri1. Bestnye umah MIL dekat ngan pantai..agak2 bosan, nak menyendiri, buleh la layan blues di tepi pantai ek

lempoyak said...

woh sakan posing... ni mesti kemaruk ngan kemera baru..

dh 5month perut kecik je, mesti baby girl..

lempoyak said...

woh sakan posing... ni mesti kemaruk ngan kemera baru..

dh 5month perut kecik je, mesti baby girl..

Anonymous said...

wah2...romantiknya...

Abang Long said...

sambil berjalan ditepian pantai, menghirup udara segar, berpimpin tangan, timbul idea, hilang kepenatan, ya ... laut ... aura yang tidak bertepian.

Syikin said...

salam,

oh, ini dia orgnya. eh, muka puteri n suami ada iraslah..sejuk kata org :D

bestnya rmh mil kat tepi laut. eh, boleh mandi tak kat area tu?

kerepek..muruku..wah, best ni.puteri tak bawak balik n jualkan ngan kengkawan ke?

cantiknya uniform2 awak ni. dah beli baju baby gak? cepatnya hehe.

Anonymous said...

beshnya pantai.. nak pegi pantai time skang kenot la plak.. risau tsunami ke banjir ke.. ehehe

13may said...

Selamat Hari Raya AidilAdha & Selamat Tahun Baru 2007...

peace!

Anonymous said...

SALAM PUTERI,
Kal.x silap tu pmandangan kat Bagan lalang ye?
semoga berbahgia..maaf saya datang tanpa di jemput..salam p'kenalan bloggest.

PuteriSatu said...

YUS :...muahahah...wajah tembam...

ryu hana : aá....bestla jugak...

lempoyak : ya ke baby girl...? tak tahu la....kecik ke peyot ni..cam besar jek...mueheheh..orang berpengalaman lagi tahu kan...

kak luna : nak romantik pada tu pun ada....tapi kena tunjuk sorok2 la....18sx..muehehe...

abang long : amboi abang long berpuisi plak ....sakan nih...

kak syikin : ya ke seiras...insyaallah..kekal sehingga akhir hayat...

lindosh :insyaallah tak de tsunami kot kat bagan lalang tuh..

13 may : yerla..selamat hari raya...tak buat lemang ke..?

ila : aá kat bagan lalang..salam perkenalan...

Anonymous said...

that 2nd typing, sdgkan tadi dah post tapi entah k mana ilang..hmm..
just want wish thank you cos visit my blog..ada masa jenguk2 lah yeakkkk...