Wednesday, December 20, 2006

Mengidam Nak Makan Chicken Chop...



Ha...kat atas ni chicken chop yang aku teringin sangat nak makan semalam...dan kebetulan...nak test kamera baru ni...ntah ok ke tak gambar dia...muahahaha... kalau ok..lain kali bolehla aku snap gambar memacam untuk blog aku nih...ntah gambar apa aku nak snap pun aku tak tahu... gambar makanan leh la kot ya... entry ni...entry testing nak tengok ok ke tak..so citer takyah la pepanjang ya....

19 comments:

13may said...

testing testing 1 2 3...

okeh..tadak masalah. Nanti boleh la snap gambaq byk2 pastu post kat entry..hehhe...

ezatulhaq said...

wow canera baru tu , btw ko makan kat mana tu ? mcm best menunya

PuteriSatu said...

13 may : muahahaha....tak dak masalah ek...okla tu...bolehla tahan gambar nye tu ya..

ezatul : aku order kat kedai belakang ampang putri.. tapau bawak balik... tapi rasanya takla sedap sangat... cuma tekak aku ni je...yang teringin nak makan...muehehe..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

amboiiiii2..kamera baru gituuu..leh la posing memacam nanti erkkk...cayalah..kamera aper ko beli..brp reganyerr...hehehe
>>mm..lamo dh aku x mkn chiken chop..sblum peknan ari tu..kerap gakkk...tp np chiken chop hang x menarik erk...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

amboiii..spai tertonggeng bb ko erk

PuteriSatu said...

zu : tak menarik ek....memang tak sedap pun...

Ala kamera murah2 je tuh...bukan mahal pun...sebab tu gambar biasa2 je...

Abang Long said...

alahaiiiii ....chicken chop ...my feveret .....tapi ada ketikanya dalam gambar nampak macam sedap ...

akumasihdisini said...

chicken chop...nampak best jer...mcmana laa rasa nyer yerk...aku nie dok kg...tak nah tengok pun chicken chop apatah lagi utk menikmati nyer...chicken coop selalu laa tgk kat belakang umah mak aku...!

nampak nyer pas nie...bergambor sakan laa ko ngan akak ko tue...gunakan laa sebaik mungkin...!

PuteriSatu said...

abang long : aá abang long..dalam gambar je nampak sedap...tak sedap mana la...itu sebab dah teringin sangat...singgah je kedai yang mana sempat...

Cikgu Aku : Loor ko...betulla cikgu ni....nanti sesekali ko datang KL...aku leh belanja ko makan chicken chop ek...

ryu_hana said...

puteri1 beli kamera untuk ambik gambar baby ke nanti? Hehehehe...Kami dulu pun pregnant bape bulan, sibuk carik digicam

Anonymous said...

tak per.. ngidam yang senang dicari boleh dimaafkan.. jangan yang bukan bukan sudaaa.....

happyirfa said...

wah pasni blog kak puteri ngan blog kak rm asyik buh gambar jelah yer?almaklumlah ada digital camera baru..ee jelesnya

PuteriSatu said...

hana : mueheheh....baby lambat lagi...tahun depan...ambik gambar peyot mama baby leh la....

MB : aá...aku tak ngidam yang bukan2 la takat ni...

irfa : muahahah...yerla tu...tak tahu nak ambik gambar apa....ala kamera murah jek tuh...cam member aku cakap...beli kamera untuk suka suki je...hehehhe

Anonymous said...

haih.. ngidam gak neh. dah lama x mkn chicken chopp.. asyik mkn chopstik je! eheheh

Yatie said...

masa mula2 beli handycam panasonic 2 tahun lepas sbb nak bertunang .. best sgt rasanya ... pastuh rakam time dinner with Zahid, Linda, Zarina AF2 and CT .. yg paling penting rakam time akad nikah and kenduri kawin .. bawak gak skali masa pegi honeymoon .. seminggu nak raya umah kena masuk .. dgn tape2 diamik skali .. uwaaaaa ....

tak lama tuh, lepas geram beli handycam Sony ngan digital camera Nikon pada waktu yg sama .. kopak kat RM5K .. la nieh jenjalan mana2 amik gambar pakai handphone .. bawak kamera bawak handycam tapi malas nak kluarkan ... ntah hapa2 ntah kan ...

apa2 pun enjoy beb .. banyak bleh amik gambar buat kenangan tuh ...

Syikin said...

salam,

cantik dah tu..

tak pe, nanti tangkap lagi gambor banyak2, akak percaya, dah ada baby, hari2 tepek gambar dia kat blog ni..dun worri, kami mesti enjoy tengok punya :D

PuteriSatu said...

lindosh... : ooo..ngidam gak ek...leh carila...chopstik..mueheheh...

yati : itu la kan...mesti ko frust sangat masa tuh..tak perla..dah nak wat camana...sekarang enjoy pepuas dengan kamera2 ko tuh..

kak syikin : ya ke kak..enjoy eh? harap enjoyla seme kan...insyaallah ada baby nanti leh taruk gambar dia kan...mueheheh...

tomei said...

salamkenal yek puteri..

PuteriSatu said...

tomei : sesamala ya tomei...suka perkataan tomei nih....