Wednesday, January 31, 2007

Berwajah Baru...



Ok tak blog baru aku ni...? Ini semua mintak tolong dengan si Yatie Dubai la ni... Okla...aku suka..thanks Yatie...budimu akan ku kenang....muehehehe...

Nak citer last weekend punya citer...hari Sabtu...buat mee kari...kebetulan mak ada kat sini..dia pun kata teringin nak makan mee kari...so hari sabtu tu kitorang buat mee kari...sampai ke malam makan mee kari...sedap...nyum..nyum...

Ahad plak nak pi umah MIL aku kat Sepang...so ajak mak buat kuih keria...buat buahtangan kat MIL....sedap gak...rasa nak buat lagi...rasa tak puas makan...(hebat selera aku kan..) tapi selera aku ni kekadang je...kekadang ok..kekadang rasa tak nak makan...









7 comments:

Yatie said...

aikks, takde sapa komen lagi ... aku jadi yg pertama la plak .. pastuh nama aku lak yg menjadi sebutannya .. hehhee ..

sedap lak aku tgk mee kari tuh .. lama dah tak makan .. nak masak sendiri, mee basah tak jual lak kat sini .. sedih .. sedih .. hubby aku pun siap cakap, balik msia teringin nk makan mee kari .. uwaaaa ..

akumasihdisini said...

wah...wah...wah... kan main lagi ko yer...melaram abis ngan blog baru ko nie...ko ngan akak ko tue mmg tgh giler...giler make up blog korang...bagus laa...tapi aku masih setia pada yang lama...!

PuteriSatu said...

yatie : wekekeke...satu penghargaan ler untuk ko..yang touch up blog aku ....

memangla sedap...buat plak buat sendiri lagi best....taruk ayam bebanyak...loor cian korang ye...

aku : wekekeke....tengah semangat melaram sekarang ni...akak aku lagi la...teruja sangat tuh...

13may said...

wah wah wah....tukaq layout gak....
ni yg jeles nih!!

PuteriSatu said...

13 may : wekekek..jangan jeles....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

cayalah umh baru..siap terhidang hidangan lagikk...huhuhuhu

Mersik said...

Ooo sedapnye..nyum..nyum.. ajak ler pokcik nih.. ajak ler.. hik hik