Tuesday, January 23, 2007

Nurul Nasrin Qaisara..

Sabtu lepas..aku balik kg...ambik mak aku...kebetulan..anak buah yang due awal februari ni..dah pun selamat bersalin...kebetulan dia balik...aku pun jengok la tengok baby girl dia....ha...ni gambar baby girl...yang diberi nama Nurul Nasrin Qaisara...tomeinye...geram je nak gomol2 pipi dia...muehehehe...berat 2.8 kg...



7 comments:

happyirfa said...

ee.....comeinya pipi dia.
mcm nak cubit jer..
nanti anak akak pun comei jugak.tunggu jer.....

Anonymous said...

huhhu....tahniah!

Syikin said...

salam,

comeynya..alhamdulillah.

masa ni mmg sedap nak gomol2 or cium2 pipi baby.sbb sedap tau bau badan baby ni..

KLMari said...

Gosh!!!! Tomeynyerrrr.....ciumkan sikit boleh? Bet PuteriSatu pun tak sabar sabar nak menatap wajah your baby kan !!!

akumasihdisini said...

Alhamdulillah...comel...teringin gak nak ader anak pompuan lak...tapi kena tunggu 3 tahun lagi...!

Syikin said...

salam,

Puteri, sihat ke? risau plak tak update2 blog ni..

PuteriSatu said...

irfa : geram kan...tomey sangat...

13 may : tima kasih...wakil mama baby ni...mueheh

syikin : tuh la...bau baby baru lahir sweet je kan...

klmari : itu la...nak tunggu bulan 5 ni..dalam debaran tul...

aku : mueehehe....sabarla..pejam celik dah 3 tahun...leh la dapat anak pompuan..

kak syikin : ok..alhamdulillah semua sihat..cuma penyakit M datang menyerang..