Tuesday, February 27, 2007

Pelik tak...??? Takla Pelik Sangatkan....

Enam perkara pelik tentang diri Aku:-

Seperti kata Yus..semangat kesukanan perlu ada….biarla pening sikit nak fikir…janji sporting ya tak…mueheheh….

Apa ek…aku rasa – rasa yang pelik…tapi takla pelik sangat….

1. Aku paling geli/takut kat labah-labah…walaupun labah-labah tu besar kerengga.

2. Akak aku…Mak aku…seme suka kucing…tapi aku tak berapa nak suka kat kuching…
pelik kan…?

3. Aku paling suka/minat drive keta….klu dok sebelah aku jadi boring seboring-
boringnya….dan ngantuk sengantuk-ngantuknye….sejak married…aku asyik dok
sebelah je…sebab Yon selalu drive….boringnyeeeeeee….

4. Aku tak suka melancong….tak suka pi sana sini…sebab aku tak suka nak packing
baju…pehtu segala mala yang perlu untuk bercuti/melancong….pelikkan..?

5. Sejak peknen….aku suka sangat berjalan….pi window shoping…pi shoping komplek…
padahal sebelum peknen..aku suka memerap kat umah….pelikkan…

6. Dulu peyot aku tak buncit..sekarang peyot aku buncit…pelik tak…? Wekekekek….

7 comments:

zz said...

x peut buncit tu aku x pelik...sbb mmg ptt buncit pun..sbb dh terkena buatan org...hikhikhik

PuteriSatu said...

zz : wekekekekeke..ko pun boncit gak kan....kena buatan orang gak ke? atau ko tersilap makan buah..wekekekek....

yus said...

hahahah...yg last tu buat yus ketawa mengekeh..apalah puteri ni...cayalah, puteri mmg sporting.

PuteriSatu said...

yus : ala kita kat blog ni kan seronok suka-suka menghilangkan tensen keja memasing kan....kena la sporting sikit ya tak...

Faridt said...

tak patut yus tak kasi puteri driving..itu namanya diskriminasi wanita..haha..aku suka tengok wife aku driving...sebab cara panduannya dah mcm aku..hehe..KL Driver !

zz said...

haah...aku bincitt kene buatan org gakkk...ekekekek...x lamo lg dpt la hasil..muahaha

akumasihdisini said...

kekadang kita rasa pelik tapi orang lain anggap biasa...kekadang kita anggap biasa tapi orang rasa pelik...masing2 ader anggapan dan rasa sendiri...yang penting kita selesa dan bahagia dengan diri kita seadanya...!