Friday, February 16, 2007

Selamat Hari Jadi....Abang...





Semalam....genap 31 tahun ...suami aku yang tercinta...15 Februari...act...aku memang tak beli hadiah untuk dia...aku bukan lupa..tapi aku tak tahu nak beli apa...semalam satu ampang park tu aku round cari hadiah...tapi satu pun tak de yang aku rasa Yon akan berkenan...so ambik keputusan beli kad je...and aku plan balik beli kek untuk dia...tapi...act..aku ada sesuatu nak belikan untuk dia..sebab sebelum ni aku penah terdengar dia dok mengadu..yang dia nak something ni...aku try cari gak semalam..tapi tak de kat ampang park....but..aku akan try cari lagi...lambat bagi dia pun tak per la....janji aku akan cari barang tuh untuk dia...mueheheh... apapun...

Selamat Hari Jadi Abang...Moga Panjang Umur dan Dimurahkan Rezeki...dan semoga kebahagiaan akan sentiasa bertandang dalam rumahtangga yang kita bina...juga kehidupan kita akan sentiasa dirahmati tuhan...insyaallah...

19 comments:

happyirfa said...

wah dah updet,bg komen sikit.
harap kak puteri sihat.
hepi besday utk cik abe akak.
moga umah tangga akak bahagia selalu

PuteriSatu said...

irfa...insyaallah berkat doa kengkawan seme....tahun depan sambut besday..insyaallah dah bertiga....camanala agaknye ye....mueheheh

kakLuna said...

buat dia sentiasa tersenyum...itulah hadiah paling mahal.. :P

lempoyak said...

romentik nya ko.. kalo hubby aku lah.. tak yah nk ber kek2 ni, membazir je kata dia... tp aku ttp beli gak dgn alasan aku teringin sgt nk mkn...

pas tu ttg hadiah lak, dia pun tak harap sgt.. janji hadiah yg very the istimewa sekali tu kita tak lupa...

ah.. apa dia..

WISH HAPY B'DAY lah (jgn pikir lain lak)

buat hubby ko.. happy beleted b'day moga pjg umur, n happy selalu...

akumasihdisini said...

selamat hari lahir yang ke 31 untuk Yon...semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia...!

wife aku taun lepas bagi aku baby boy yang comel lote kat aku...4 taun lepas pun dia bagi baby boy kat aku...tue laa dua hadiah yang teramat istimewa dari wife aku...!

yus said...

Happy Birthday yg ke-31 buat hubby puteri. Semoga rumahtangga kalian terus ceria dan bahagia di samping orang baru yg bakal tiba....

p/s: sebayalah hubby puteri dgn saya..hehe, cuma birthday saya next week...

PuteriSatu said...

kak luna :emm tul tu...buat dia bahagia kan....

lempoyak : wkeeekek romantik apenye...aku nak buat dia hepy act...

aku : aku nak kasi baby gak, tapi lum masa aar..wekekek...

Yus :Insyaallah berkat doa kengkawan semua...

ooo sama baya ya...kita plak 26/2 besday...tapi yang ke-32...mueheheh

alinlai said...

rasanya yon tak nak hadiah lain selain tuan puteri dan bakal baby yang akan lahir :) nampak sedap je kek tu....ha ha ha...terus lapaq

13may said...

Happy Birthday yg ke-31 buat hubby puteri:)

Amiene Rev said...

Selamat Hari Jadi kepada abang awak.

Yatie said...

Happy Belated Birthday utk Yon .. semoga kebahagiaan mengiringi kalian sekeluarga .. amin ..

chewah .. cam skima lak ayat aku .. apa2 pun harap2 ko dan yon & baby seronok menjalani kehidupan yang mendatang ..

marlinabaharom said...

waa.. selamat belated birthday jugak untuk abang awak.. semoga panjang umur, murh rezeki & dikurniakan anak anak yang ramai..hee..hee..

happyirfa said...

hai kak puteri
sori... u hv been tagged! pls proceed to my blog!

PuteriSatu said...

alin :.....emmm harap cam tu la ya....aĆ”..memang sedap kek tuh...muehehe nak kasi ko lapar...

13may : thanks....

amiene : tima kasih..

yatie : insyaallah berkat doa ko....tak skima la ayat ko tu..kira okla tuh...

mar : insyaallah berkat doa ko..

irfa : its ok....tak per..

Kaklong said...

salam,

hepi birthday utk yon.

moga panjang umurnya, murah rezekinya, baik kesihatannya utk menjaga Puteri n bakal baby nanti insyaAllah.

PuteriSatu said...

kak long : terima kasih kak long banyak-banyak atas doa yang cukup bermakna tuh.....cayang selalu...uummuah!

Sunan_Jati said...

sambut bestday.. hehehhe.. oo.. tapi apsal ader lilin... xleh bohla setahu sy.. pasai kalu kek sj xper... kalu boh lilin.. xleh.. sj nk kongsi....

yus said...

you've been tagged. pls see my blog!!

Kaklong said...

salam,

banyak keje ke Puteri ? rindu nak baca entri baru.

oh ya, kalau ada kesempatan, masuk blog akak, entri pasal bahayanya kencing tikus ni pada ibu mengandung.